Információ

2006 óta változatlan áron és egyre növekvő szolgáltatási színvonallal várjuk Önt INGYENES reptéri transzferrel Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéri Parkolónkba.

Online foglalás és fizetés lehetősége, aszfaltozott parkoló, bőröndcsomagolási lehetőség és transzfer a reptérre oda és vissza, és sofőrszolgálatunk biztosítja Önnek a kényelmet és méltó körülményeket, a folyamatos élőerős őrzés és kamerás figyelőrendszer biztonságot ad autójának amíg Ön utazik. Sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkezünk. A parkolási díjak tartalmazzák a parkoló-reptér-parkoló transzfer árát is.

A parkoló területén a vele egy üzemeltetési egységet alkotó Airport Hotel Budapest **** reptéri szálloda és konferencia hotel található. Várakozását kellemesen eltöltheti a non-stop étteremben illetve kávézóban.

MAGYARORSZÁG ELSŐ ONLINE FOGLALHATÓ PARKOLÓJA, FAPADOS ÁRAKON, INGYENES REPTÉRI TRANSZFERREL!

Foglalja le most parkolóhelyét online foglalási rendszerünkben, legyen hűséges vásárlónk és élvezze a 30%-os kedvezményes parkolást. Foglalását négy egyszerű lépésben megteheti, melyről pár perc elteltével visszaigazoló e-mail-t kap tőlünk.

Ha nem kapta meg minden kérdésére a választ, a +36 30 371 6903 –as telefonszámon a nap 24 órájában állunk rendelkezésére!

Online Foglalás és Fizetés
Online foglalás és fizetés

Az Airport Hotel VIP Parkoló oldalán keresztül lehetősége van arra, hogy egy biztonságos felületen keresztül online lefoglalja parkolóhelyét és rendezze parkolását. Kérdése, kérése esetén hívja az éjjel-nappal működő VIP recepciót.

Sofőrszolgálat
Sofőrszolgálat

Késésben van és nincsen ideje arra, hogy leparkolja az autóját a VIP parkolóban? Külön szolgáltatásként elindítjuk sofőrszolgálatunkat, és elhozzuk a reptérről az autóját a parkolónkba. Részletekért keresse kollégáinkat a +36 30 371 6903 telefonszámon.

Ingyenes transzfer
Ingyenes transzfer

A tőlünk 2,5 kilométerre található Liszt Ferenc Repülőtérre, klimatizált, minden igényt kielégítő buszaink szállítják ki, és utazásuk után vissza a parkolóba vendégeinket.

Aszfaltozott parkoló
Aszfaltozott parkoló

Parkolónk aszfaltozott útburkolattal rendelkezik, így Önnek nem kell murvás és sáros területen közlekednie, illetve autóját is megkíméli a kő és egyebek felverődésétől.

Kamerás őrzés
Kamerás őrzés

Az őrzött parkolónkban autója biztonságáról folyamatos élőerős őrzés, elektronikus berendezések, térvilágítás, kamerás figyelőrendszer gondoskodik, valamint az országban egyedüliként sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkezünk! Éppen ezért nyugodtan biztonságban tudhatja autóját nálunk utazása alatt.

A parkoló területe fizikailag is rendkívül jól körbezárt, csak a bejárat 10 méteres szakaszán csatlakozik közterülethez.

Bőrönd csomagolás
Bőrönd csomagolás

Kímélje meg bőröndjeit! Míg Ön leparkol a gépjárművével azalatt mi becsomagoljuk táskáit és utazása alatt nem kell azon idegeskednie, hogy vajon egyben megérkezik-e a csomagja.

VIP Parkoló Csapata

Minőség. Biztonság. Kényelem.

Kattintson ide a a parkolási szabályzat megjelenítéséhez.