Repülővel utazik, és a legkedvezőbb lehetőséget keresi autója biztonságos, őrzött repülőtéri parkolására elérhető áron?
Vidéki és problémát jelentett idáig, hogy jusson ki a reptérre?
Kérjen szívességet ismerősétől vállalva a dupla útiköltséget?
Válassza a körülményes tömegközlekedést?
Döntsön a kényelmes, de még európai mércével is drága reptéri parkoló mellett?
Nem szeretne nyakig járni a sárban és méltatlan körülmények között kétes alakokra bízni autóját?
Budapesti és szeretne kényelmesen kijutni a reptérre, ahol utazása alatt biztonságban tudhatja autóját?
Nem szeretné cipelni csomagjait a terminálokig?

Nem kell tovább keresnie!

A 2005 óta működő VIP Parkoló szeretettel várja Önt! Budapest Liszt Ferenc Repülőtér termináljától 2,5 km-re, az Airport Hotel Budapest **** mellett található az 500 férőhelyes repülőtéri parkoló.

Online foglalás és fizetés lehetősége, aszfaltozott parkoló, bőröndcsomagolási lehetőség és transzfer a reptérre oda és vissza, és sofőrszolgálatunk biztosítja Önnek a kényelmet és méltó körülményeket, a folyamatos élőerős őrzés és kamerás figyelőrendszer biztonságot ad autójának amíg Ön utazik. Utazása alatt mindezen felül autója is megszépülhet autómosónkban. Sérülés és lopás elleni biztosítással rendelkezünk. A parkolási díjak tartalmazzák a parkoló-reptér-parkoló transzfer árát is.

Magyarország első online foglalható parkolója,
fapados árakon, ingyenes reptéri transzferrel!

Foglalja le most parkolóhelyét online foglalási rendszerünkben, legyen hűséges vásárlónk és élvezze a 30%-os kedvezményes parkolást. Foglalását négy egyszerű lépésben megteheti, melyről pár perc elteltével visszaigazoló e-mail-t, és SMS-t kap tőlünk.

Ha nem kapta meg minden kérdésére a választ, az elérhetőségek menüpont alatt található telefonszámokon a nap 24 órájában állunk rendelkezésére!

Az Airport Hotel VIP Parkoló oldalán keresztül lehetősége van arra, hogy egy biztonságos felületen keresztül online lefoglalja parkolóhelyét és rendezze parkolását. A foglalás megtörténtéről egy visszaigazoló emailt és egy SMS-t is kap. Kérdése, kérése esetén hívja az éjjel-nappal működő VIP recepciót.


Késésben van és nincsen ideje arra, hogy leparkolja az autóját a VIP parkolóban? Külön szolgáltatásként elindítjuk sofőrszolgálatunkat, és elhozzuk a reptérről az autóját a parkolónkban. Részleteket a sofőrszolgálat menüpontban olvashat.
Az Airport Hotel VIP Parkoló büszke arra, hogy széles szolgáltatási skálával, méltó parkolási körülményekkel és kiváló hűségprogramokkal már 2005 óta fapados árakon szolgálja ki a repülővel utazó embereket tömegét.


Parkolónk aszfaltozott útburkolattal rendelkezik, így Önnek nem kell murvás és sáros területen közlekednie, illetve autóját is megkíméli a kő és egyebek felverődésétől.
Parkolónk élőerős őrzéssel és kamerás védelmi rendszerrel van felszerelve, így biztonságban tudhatja autóját utazása alatt.
A tőlünk 2,5 kilométerre található Liszt Ferenc Repülőtérre, klimatizált, minden igényt kielégítő buszaink szállítják ki, és utazásuk után vissza a parkolóba vendégeinket.
Kímélje meg bőröndjeit! Míg Ön leparkol a gépjárművével azalatt mi becsomagoljuk táskáit és utazása alatt nem kell azon gondolkodni, hogy vajon egyben megérkezik-e a csomagja.
VIP Parkoló Csapata
Minőség. Biztonság. Kényelem.


Foglaljon MOST a budapesti nemzetközi repülőtér mellett őrzött parkolót!
Kérjük adja meg a foglaláshoz
szükséges adatokat!
Érkezés:
-
Távozás:
-
repülőtéri szálloda, konferencia hotel Denti Implant Clinic fogászati klinika Budapest budapesti belvárosi szállás
utasbiztosítás
Autópálya matrica értékesítés, e-matrica értékesítés
2013 © Airport Hotel Budapest **** Kft. - Minden jog fenntartva
 
 
 
Foglalását az alábbi elérhetőségeken is megteheti a nap 24 órájában:
06-30/371-6903